Nasza kuchnia słynie z tego, że opiera się o produkty lokalne – zioła i warzywa z naszego ogródka, wędzone w naszej wędzarni wędliny , świeże pstrągi, które hodujemy w naszym potoku wypływającym z Puszczy Bydgoskiej, miód z nieszawskich pasiek oraz sery z zaprzyjaźnionej farmy “I HA HA”.
Wszystkie produkty przygotowujemy na miejscu pod złożone zamówienia, co wymusza czas przygotowania około 30-40 minut, ale gwarantuje niepowtarzalny smak i jakość.
Część gastronomiczna składa się z dwóch sal. Pierwsza z kominkiem dla gości indywidualnych, druga sala bankietowo-szkoleniowa na około 60 osób.
![pstrąg wędzony](https://rancho-nieszawka.pl/wp-content/uploads/2019/10/wedzone-pstrągi.jpg)
![Pstrąg z pieca2](https://rancho-nieszawka.pl/wp-content/uploads/2019/10/64808011_2377128282379415_8802635030493921280_n.jpg)